Glutenvrij dessert

glutenvrij dessert

Provamel, voor een glutenvrij toetje of dessert

Een glutenvrij dessert is het toetje na iedere maaltijd.

Op deze website glutenvrij vind je lekkere glutenvrije desserts zoals sojatoetjes, mokka dessert, amandeldrank, agavedrank en chocolade dessert.  Wie een glutenvrij dessert wil kopen, oriënteert zich hier.

De meeste glutenvrije desserts zijn kant en klare desserts.  Er zijn ook desserts die je zelf kunt afmaken, denk aan Cacao Crisp en een glutenvrij dessert welke als basis kokosmeel heeft.  Maar je kunt natuurlijk veel meer dessert variaties bedenken, bijvoorbeeld glutenvrije pannenkoeken of chocolade koekjes. En ook niet onbelangrijk, de sojadesserts van Provamel zijn niet alleen van biologische kwaliteit maar tevens gluten- en lactosevrij. Ook ideaal voor mensen met een koemelkallergie. Provamel heeft behalve biologische sojadesserts ook soja drinks en andere plantaardige drinks.  Kijk op de vegan webshop voor veel meer plantaardige soja producten. Je vindt daar het grootste aanbod producten voor veganisten.

Hier vind je een aantal populaire en glutenvrije desserts.

Glutenvrije pannenkoek als dessert.

Veel mensen eten pannenkoeken als ontbijt of tussendoortje maar je kunt een pannenkoek die vrij is van gluten natuurlijk ook als dessert nemen. Bijvoorbeeld met vruchtjes of pure chocoladesaus.  Je kunt bij ons kant en klare glutenvrije pannenkoeken kopen maar ook mee waar alle ingrediënten inzitten, zelfs een eivervanger want het is een fabel dat pannenkoeken of gebak met ei bereid moeten worden.  Eieren bevatten relatief veel cholesterol en dat is precies wat we bij een gezond voedingspatroon proberen te vermijden.

Er zijn vele glutenvrije pannenkoeken te koop, o.a. appel en kaneel pannenkoeken, quinoa pannenkoeken en meergranen pannenkoeken, boekweit pannenkoeken en meer. Welke pannenkoek jij voor je glutenvrije toetje kiest heeft natuurlijk alles te maken met smaak en voorkeur. En omdat je pannenkoek ook belegd mag worden, kan je bij ons ook een heerlijk zoet of hartig beleg voor op je pannenkoek kopen. Zo wordt glutenvrij eten, smullen en wordt genieten Genot met een grote G.  Glutenvrij kan echt genieten zijn.

Na het dessert even uitbuiken.

Als je straks lekker gegeten hebt en je buikje helemaal vol zit, is het tijd om even uit te buiken. Even rust nemen na de maaltijd is goed voor het verteren.  En laten we eerlijk zijn, het is super gezellig om na het diner even wat te drinken en lekker te babbelen.