Glutenvrij eten tijdens je vakantie in Kamperland

Glutenvrij eten tijdens je vakantie in Kamperland

Kamperland, ook voor een glutenvrije vakantie.

Wie een vakantie in Zeeland wil vieren en op zoek is naar een leuke kustplaats met hotels en restaurants waar glutenvrij eten geen probleem is,moet zeker eens kijken naar de mogelijkheden welke Kamperland biedt.  Een vakantie in Kamperland betekent genieten van het strand, kust, bossen, lekker uit eten en genieten van de vele watersport mogelijkheden. Omdat Kamperland aan het Veerse Meer ligt, zijn er vele mogelijkheden te watersporten. Hieronder een aantal voorbeelden van restaurants in Kamperland waar glutenvrij eten geen probleem is. Je kunt bij deze restaurants ook andere maaltijden bestellen als je een allergie of dieet hebt.  Je kunt altijd een vakantiehuis Kamperland in de buurt van de vele restaurants en strandtenten huren. En in Kamperland is altijd van alles te doen. Van leuke zomermarkten tot strandfeesten met muziek en beachvolleybal.

Glutenvrij eten Kamperland bij Amable.

Amable, aan de Veerstraat in Kamperland, is een brasserie welke gevestigd is in een kerk. Dit zeer intieme, bijzondere en sfeervolle restaurant kent zijn gelijke in Zeeland niet. Gevestigd in een historisch pand met een karakteristieke sfeer, biedt dit restaurant ook plaats aan grote groepen en de keuken is ingesteld op mensen met een allergie zoals glutenallergie of melkallergie. Ook vakantiegangers die vegetariër of veganist zijn, kunnen prima in Amable terecht. Op de menu kaart staan de heerlijkste vegetarische en veganistische gerechten. Ook kleine lunch gerechten. Bij Amable kan je ook terecht voor het vieren van een bruiloft of ander feest. Als je een glutenvrije vakantie in Kamperland wilt vieren, is dit een ideaal restaurant.

Glutenvrij eten bij Gasterij Rubens, aan het Veerse Meer.

Wie een vakantiehuis aan het Veerse Meer gehuurd heeft en aan het Veerse Meer wil eten, kan bij Gasterij Rubens terecht. Gelegen aan het Veerse Meer en met een internationale keuken, is dit luxe restaurant zeker aan te bevelen. Ook als je een vakantie viert in Zeeland en op één van de Roompot vakantieparken verblijft in Kamperland, is Gasterij Rubens een ideale locatie. Op verzoek stelt de kok een heerlijk glutenvrije menu samen. Ook als je met de boot bent, is Gasterij Rubens de perfecte locatie. Het ligt nabij één van de havens van Kamperland en je kunt vanaf de haven binnen 5 minuten naar Gasterij Rubens lopen.  In de zomermaanden is reserveren aanbevolen. Voor een heerlijk etentje aan het Veerse Meer.

Glutenvrij genieten tijdens je vakantie bij Roompot, Kamperland.

Ook als je een bungalow, chalet of villa bij één van de Roompot Vakantieparken in Kamperland hebt geboekt, valt er glutenvrij te genieten.  Een aantal gerechten bij de Roompot Vakantieparken zijn standaard glutenvrij, ook als je een kleine snack wilt nemen. Voor uitgebreid glutenvrij dineren, kan je echter beter bij één van de restaurants in Kamperland zelf reserveren.

Glutenvrij winkelen bij Albert Heijn in Kamperland.

Als je een vakantiehuis in Kamperland hebt gehuurd en zelf je glutenvrije maaltijden wilt bereiden, is het goed om te weten dat Albert Heijn, Kamperland, een groot aanbod glutenvrije producten in het assortiment heeft. Van glutenvrije spaghetti tot glutenvrije granen, havermout, toetjes en veel meer. En soms zijn bepaalde glutenvrije merken in de bonus zodat je goedkoper je glutenvrije boodschappen kunt doen.  Zo kan je in je eigen vakantiehuisje in Kamperland je maaltijden bereiden of glutenvrije broodjes of croissantjes afbakken. Albert Heijn Kamperland zit aan de Ruiterplaatweg nummer 5. Je vindt aan de Ruiterplaatweg ook de Aldi, een bouwmarkt, rijwielspecialist, garage, winkelcentrum, snackbar, restaurant en andere winkels. Eén van de vele voordelen van het vieren van een vakantie in Kamperland is dat er vele voorzieningen zijn.  Ook voor een weekendje weg, midweek of kerstvakantie.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *