Glutenvrij vakantie

Wie een glutenvrij dieet volgt, kan een glutenvrij vakantie boeken.

Je boekt dan een vakantie in bijvoorbeeld een glutenvrij hotel, pension of bed and breakfast en geeft bij het reserveren van deze glutenvrije vakantie op dat je glutenvrij eten wilt omdat je bijvoorbeeld en glutenvrij dieet volgt of een gluten intolerantie hebt. Belangrijk hierbij is dat je op de boekingsbevestiging van je glutenvrij vakantie overzicht, duidelijk vermeld ziet staan dat er glutenvrije maaltijden geserveerd worden evenals een glutenvrij ontbijt. Je kunt ook een glutenvrije vakantie in een wellness hotel boeken. Bijvoorbeeld een luxe wellness hotel met zwembad, sauna en jacuzzi. De meeste wellness hotels hebben een internationale keuken met mogelijkheden glutenvrij, lactosevrij, dieet.

Hier vind je vakantie adressen waar je een glutenvrij vakantie kunt boeken.

Glutenvrije vakantie binnen of buiten Europa boeken

Als je kiest voor een glutenvrije vakantie heb je de keuze om binnen Europa een reis te boeken of verder weg. Je hebt bij ons de keuze uit een groot aantal glutenvrije hotels voor je vakantie alsmede compleet verzorgde wellness- en gezondheidsreizen. Ook als je voor een all inclusive vakantie kiest. Boek bijvoorbeeld een glutenvrije vakantie in Duitsland, Nederland, Spanje, Italië of Portugal of maak een verre rondreis naar India, Sri Lanka, Indonesië, Thailand of een ander land in Azië, Midden- of Zuid-Amerika. Je kunt ook voor een glutenvrije en lactosevrije reis kiezen, een suikervrij dieet, een dieet voor diabetic of een detox kuur volgen.  zie voor een detox en ontgiftigingvakantie onze website detox vakanties

Kant en klare glutenvrije maaltijden meenemen op je vakantie.

Als je voor een vakantie op basis van zelfverzorging kiest, adviseren wij je om wat kant en klare, glutenvrije maaltijden, snacks en tussendoortjes mee te nemen. Heb je op je vakantieadres de beschikking over een oven dan kan je glutenvrij brood en broodjes meenemen die je zelf kunt afbakken. Wat is er fijner worden dan ‘s ochtends wakker worden met de geur van zelf gebakken brood en je tanden te kunnen zetten in broodjes die nog warm zijn? Je kunt overigens ook glutenvrije muesli, beschuitjes of crackers meenemen op je vakantie alsmede thee, vruchtensapjes en koekjes zonder gluten. Een gezellige en succesvolle vakantie die ook nog eens glutenvrij is, het is mogelijk.

Hier vind je ons aanbod glutenvrije afbakbroodjes

Glutenvrije hotels onderweg.

Als je een auto vakantie hebt geboekt en onderweg naar je vakantiebestemming wilt overnachten in een glutenvrij hotel zijn daar zeker ook mogelijkheden toe. Met name in landen als Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland hebben ze een breed aanbod hotels, ook langs de snelweg, waar ze rekening houden met bijvoorbeeld een glutenvrije lunch, diner of ontbijt. Kijk eens naar wellness resorts Duitsland.

Dit zijn ook perfecte hotels voor een weekendje weg.

In deze hotels onderweg kan je tenminste een glutenvrij ontbijt krijgen

Glutenvrije vakantie met kinderen.

Als één of meerdere van uw kinderen een glutenintolerantie hebben, is het niet alleen zaak om een glutenvrije vakantiebestemming te zoeken maar ook nog eens eentje die geschikt is voor een vakantie met kinderen. Omdat de meeste hotels zijn ingericht voor een korter verblijf en er weinig te doen is voor kinderen en er geen glutenvrije vakantieparken zijn, is het misschien wel een goede keuze om een vakantiehuis te huren in de omgeving van bijvoorbeeld de zee, attractieparken of mogelijkheden voor een actieve vakantie. In dat geval ligt een kindvriendelijk vakantieadres op basis van zelfverzorging voor de hand.

Vakantiehuis huren.

Wie een vakantiehuis wil huren omdat hij of zij zelf de glutenvrije maaltijden wil bereiden, heeft vele mogelijkheden.

Voor een vakantiehuis midden in de natuur, een vakantiehuis aan zee of een vakantiehuis in Zeeland bijvoorbeeld.  Kijk voor je een vakantiehuis boekt of er in de accommodatie een fornuis, oven en koelkast is.  Dat maakt het bereiden van heerlijke maaltijden een stuk eenvoudiger.

Vakantiehuisjes met jacuzzi.

Vakantiehuisjes met jacuzzi zijn huisjes met een bubbelbad of hottub in de tuin of huis. Ze zijn met name ideaal als je van relaxen en warm water met bubbels houdt.  Zo is uit onderzoek duidelijk geworden dat een huisjes met jacuzzi ongeveer hetzelfde effect heeft als meditatie.  Je komt in een jacuzzi helemaal tot rust.

Glutenvrij dieet tijdens je single weekend Nederland.

Als je als vrijgezel een single weekend Nederland boekt, kan er rekening worden gehouden met dieetwensen.Denk aan glutenvrij, suikervrij, lacosevrij of veganistisch. Geeft je dieet wensen bij de reservering van je weekendje weg op.