Glutenvrije hapjes

Alles over glutenvrije hapjes.

Glutenvrije hapjes zijn één van de meest gezochte trefwoorden op het internet als het om glutenvrije producten gaat.

Op deze website glutenvrij-eten.nl vind je alle ingrediënten om de lekkerste glutenvrije hapjes te maken, kookboeken om recepten op te zoeken en kant en klare hapjes. Van hartige glutenvrije hapjes tot zoetigheden, glutenvrije chocolade

glutenvrije koekjes, ook lekker bij verjaardag

, chips, cake, koekjes en veel meer. Als je glutenvrij wilt snoepen of juist behoefte hebt aan een hartig hapje, je vindt het op deze website. De lekkerste glutenvrije hapjes en drankjes vind je hier.

Ik geeft op deze pagina een uitleg waar op de website je glutenvrije hapjes kunt vinden, hoe je ze kunt bestellen en waar je recepten voor glutenvrije hapjes, glutenvrije soep, desserts, chips en meer vindt. Leven met een glutenintolerantie is vanuit de beperkingen gezien niet fijn, tegelijkertijd stellen ze je voor een uitdaging want het leven gaat door. Ook als je je maaltijden, hapjes, soepen en toetjes moet bereiden zonder gluten.

Belangrijk om te weten, alle producten en ingrediënten op deze website zijn glutenvrij.

Als je bijvoorbeeld een verjaardag hebt en je moet voor iemand glutenvrije hapjes klaarmaken in verband met Coeliakie of glutenallergie is het belangrijk om te weten dat alle producten op deze glutenvrije website vrij van gluten zijn.  Ze bevatten voor het merendeel het glutenvrije keurmerk hetgeen een garantie is dat niet alleen het product geen gluten bevat maar ook niet in een ruimte is bewerkt waar wel gluten bevattende producten liggen of worden verwerkt. Glutenvrije producten met het keurmerk zijn ook niet in aanraking geweest met glutenbevattende producten of erdoor vervuild.  Een hele zekerheid want als je voor je gasten glutenvrije hapjes gaat bereiden of kant en klare glutenvrije hapjes, chips of koekjes en zo gaat kopen, wil je er zeker van zijn dat het goed zit.  Hieronder enkele voorbeelden van recepten, kant en klare glutenvrije hapjes en mogelijke ingrediënten om zelf wat lekkere dingen te gaan bereiden.

Zelf glutenvrije hapjes klaar maken.

Als je zelf glutenvrije hapjes gaat bereiden, heb je 2 dingen nodig. Glutenvrije recepten en ingrediënten. De lekkerste glutenvrije hapjes en snacks vind je bijvoorbeeld in het Glutenvrije Kookboek van Michelle Berriedale-Johnson, je vindt hier o.a. recepten voor hartige taart, kwarktaart, perentaart, groene taart en andere glutenvrije taartsoorten. Maar je vind in dit glutenvrije kookboek ook bijvoorbeeld recepten voor gevulde paprika’s, een salade met avocado, paella, muffins, glutenvrije pizza’s en hartige broodjes en veel meer. Kortom, in dit glutenvrije kookboek vind je vele recepten voor glutenvrije hartige en zoete hapjes.

Hier vind je onze glutenvrije kookboeken

Ingrediënten kopen om de glutenvrije hapjes te kunnen klaarmaken

In deze glutenvrije webwinkel vind je alles wat je nodig hebt om de lekkerste glutenvrije hapjes te kunnen klaarmaken. Je vindt hier bijvoorbeeld gist, glutenvrije bakmix, meel, cakemix, pannenkoekenmeel, kastanjemeel, quinoa broodmix, chocolade cakemix en taartmix. Maar je vindt hier ook glutenvrije mueslirepen, notenrepen fruitrepen, zoutjes, chips, crackers, wraps, pizzabodems, noodles en veel meer.  Feitelijk alles wat je glutenvrij kunt kopen vind je in deze glutenvrije winkel.

Glutenvrije koekjes en gebakjes voor verjaardag

Als er een kind jarig is en aan een glutenvrij dieet gehouden is, kan je hier natuurlijk zaken zoals glutenvrije chips, zoutjes, koekjes en drankjes kopen. Maar een verjaardag van een kind kan natuurlijk niet. Op de startpagina coeliakie ( http://coeliakie.startpagina.nl ) vind je bakkers die heerlijke glutenvrije taarten kunnen bakken.  Een feest met taart is dan een echt feest. En voor moeders en vaders die vinden dat ze zelf de lekkerste glutenvrije taarten bakken, je kunt bij ons alle ingrediënten kopen voor een overheerlijke glutenvrije taart.

Hier vind je alles om een heerlijke taart te kunnen  bakken. De appels of andere vulling moet je nog wel apart kopen.

Oh ja, hier vind je glutenvrije zoutjes en chips voor een verjaardag.