Glutenvrije havermout

Glutenvrije havermout

Glutenvrije havermout, heerlijk als ontbijt.

Nu het december is geworden en de winter zijn entree heeft gedaan, is het heerlijk om het ontbijt met havermout te beginnen. Glutenvrije havermout wel te verstaan, om havermout pap te kunnen bereiden zonder gluten.  Even de glutenvrije havermout aanmaken met water, soja melk of melk, een paar minuten koken en klaar is je ontbijt. Havermout is misschien wel het beste begin van je glutenvrije ontbijt. En het is goed om te weten, dat je ook biologische havermout kunt kopen die glutenvrij is. Hier vind je alle glutenvrije ontbijt producten, ook glutenvrije cornflakes.

Welk merk glutenvrije havermout kan je het beste kopen?

Als je er zeker van wilt zijn dat je havermout echt glutenvrij is en niet in aanraking is geweest met glutenhoudenden producten zoals granen, koop dan glutenvrije havermout met het keurmerk “glutenvrij”.  Alleen dan weet je 100 % zeker dat je met een echt glutenvrij merk te maken hebt. Via deze  webwinkel kan je glutenvrije havermout kopen van de merken Rosies, De Halm, Semper, Nature Crops en Aman Prana. De havermout van Rosies heeft een inhoud van 450 gram en is biologische, de andere merken hebben ook glutenvrije quinoa, kokosmeel en havermout vlokken. Rosies heeft ook glutenvrije haverpap met appel. Je kunt hier alle merken glutenvrije havermout kopen.

Glutenvrije havermout pap  is super gezond.

havermout is een super gezond ontbijt product. Zorg er wel voor dat je zo min mogelijk suiker in je pap doet. Gebruik bijvoorbeeld kaneel, appel, honing of een ander zoetmiddel om je pap nog lekkerder te maken.  gebruik sojamelk in plaats van melk of leng je havermoutpap aan met water.  Het zal niet ten koste gaan van de smaak of voedingswaarde. Als glutenvrij eten belangrijk voor je is, begin dan altijd met een goed ontbijt.

Biologische havermout pap klaar maken die glutenvrij is.

De Rosies Havermout van 450 gram is biologisch en glutenvrij. Ook de havervlokken van het merk Semper ( 1000 gram ) zijn biologisch. Producten met een biologisch keurmerk zijn geproduceerd zonder giftige stoffen en onkruidverdelgers en op biologische akker of landbouwgrond.  Beter voor het milieu, de dieren en uw gezondheid.  Koop daarom, indien u dat financieel kunt dragen, altijd glutenvrije én biologische producten bij een gluten allergie.  De wereld ziet er veel beter uit zonder landbouwgif. De bijen hebben zo een grotere kans om te overleven en dat is beter nieuws voor de natuur.  Duurzame landbouw is biologische landbouw.

 

 

 

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *