Glutenvrije high tea, het is mogelijk

Glutenvrije high tea, het is mogelijk

Vind een restaurant voor een glutenvrije high tea in Nederland.

Als je wilt genieten van een glutenvrije high tea in Nederland. Wie Coeliakie heeft of een glutenvrij dieet, weet dat het niet eenvoudig is om ergens uit te gaan eten. Veel restaurants die zeggen een glutenvrije kaart te hebben, bakken er in de praktijk weinig van en hebben op hun kaart maar 1 of 2 glutenvrije gerechten staan. Gelukkig zijn er uitzonderingen en maken de koks wel werk van smaakvolle, glutenvrije gerechten waarbij je ook nog kunt kiezen voor vegetarische en suikervrije opties. Deze gespecialiseerd restaurants en lunchrooms hebben vaak ook een fantastisch glutenvrij high tea aanbod. Van zoete verwennerijen tot hartige hapjes. Allemaal glutenvrij en ideaal voor mensen die eens lekker willen genieten van een high tea glutenvrij. Je kunt ook als veganist genieten van lekker hapjes zonder gluten en zuivel.

Waar vind je restaurants met een glutenvrij High Tea kaart?

Het valt niet mee om een goed glutenvrij restaurant in Nederland te vinden en al helemaal niet om een restaurant of lunchroom te zoeken, met een gevarieerd aanbod High Tea. Toch zijn er voldoende restaurants in Nederland die aan dieetwensen zoals glutenvrij, vegetarisch, veganistisch of suikervrij kunnen voldoen. De website Hightea.nl brengt uitkomst. Daar vind je zorgvuldig geselecteerde High Tea Restaurants en Lunchrooms in heel Nederland.  Voor een leuk vriendinnenweekend of uitje met je vriendinnen bijvoorbeeld. Met name in de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Nijmegen vind je  vele opties voor een glutenvrije lunch, diner of high tea.

Je glutenvrije High Tea van tevoren reserveren.

Als je een glutenvrije High Tea wilt bestellen, is het wel belangrijk om dat vooraf aan het restaurant of lunchroom kenbaar te maken. Voor een grote groep is het zo ie zo verstandig om je hightea te reserveren.  De kok kan er dan rekening mee houden en je kunt misschien ook wel een mooie tafel reserveren. Gezelligheid kent geen tijd, geniet maar lekker van jouw thee en glutenvrije lekkernijen.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *