Glutenvrije hotels Spanje

Glutenvrije hotels Spanje

Hotel boeken voor glutenvrije vakantie in Spanje.

Wie een glutenvrij hotel in Spanje of elders in Europa zoekt, vindt deze hier. Spa Dreams, marktleider in gezondheidsreizen heeft een groot aanbod glutenvrije hotels in haar reisaanbod.  Hieronder ook glutenvrije hotels in Spanje.

Hier vind je glutenvrije hotels in Spanje

Glutenvrije hotels Spanje, Costa Del Sol.

Zo kan je voor een glutenvrije vakantie verblijven in een glutenvrij hotel aan de Costa Del Sol, een hotel met de traditionele bouwstijl, wellness en spa. In dit hotel kan je ook een afslankkuur volgen.  In Tenerife, Canarische Eilanden, vind je een gezondheidshotel direct aan de Atlantische Zee. Ook hier kan je een glutenvrije vakantie Spanje vieren. Er zijn ook hier diverse kuren mogelijk zoals Thalasso, gewichtsreducering of Mayr-kuur. Dit zijn slechts 2 van de hotels in Spanje met mogelijkheid tot glutenvrije eten. Elders op de website van Spa Dreams vind je meer glutenvrije hotels in Spanje.

Glutenvrije en vegetarische hotels in Spanje.

De meeste hotels met een glutenvrije aanbod in Spanje hebben ook goede vegetarische alternatieven. Als je een hotel in Spanje zoekt met glutenvrije én vegetarische maaltijden, dan is het reserveren van een dergelijk hotel dan ook geen enkel probleem.

Hier vind je hotels in Spanje met glutenvrije en vegetarische maaltijden.

Veganistische hotels in Spanje.

Naast glutenvrije en vegetarische hotels in Spanje vind je ook hotels in Spanje waar je voor een prima veganistische maaltijd terecht kunt. En, de combinatie glutenvrije en veganistisch is ook mogelijk. Veganistisch betekent ook geen ei, melk of zuiver. De meeste van de hotels in Spanje die deze gezondheidsreizen aanbieden zijn tevens kuuroorden of kuurhotels. Bij ieder hotel in Spanje staat vermeld wat de faciliteiten van het hotel zijn, bijvoorbeeld een hotel met Spa of zwembad.

Hier vind je de hotels in Spanje met glutenvrije en veganistische opties.

Glutenvrije vakantie elders in Europa,

Voor een glutenvrije vakantie of glutenvrij hotel elders in Europa, in bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, Griekenland of Italië,

Hier vind je glutenvrije vakantieadressen in heel Europa.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *