Glutenvrije shampoo

Glutenvrije shampoo

Welke merken shampoo zijn glutenvrij?

Glutenvrije shampoo, wie denkt daar nu aan?

Wie aan een glutenvrije levensstijl denkt, denkt vooral aan glutenvrij eten en drinken.  Maar ook verzorgingsproducten zoals shampoo, zeep, scheercreme, dagcreme of andere cosmetica kan gluten bevatten of in aanraking zijn geweest met gluten.  Vandaag een overzicht van een aantal merken shampoos die één of meer glutenvrije shampoo hebben.

Een glutenvrije shampoo is niet overal te koop. Je kunt deze echter wel online bestellen.

Hier kan je de beste merken glutenvrije shampoo kopen.

Meer dan 10 merken hebben glutenvrije shampoo te koop.

Onder andere Aubrey Organics, Moroccan Natural, Mukti Organics, Madara en Green Energy Organics hebben glutenvrije shampoo te koop. Dit zijn niet alleen shampoos die geen gluten bevatten, ze bevatten ook geen sulfaten, siliconen, parabenen en weekmaker. Deze shampoos zijn daarnaast dierproefvrij dus niet op dieren getest. Zo zijn deze natuurproducten ook beter voor u.

Glutenvrije shampoo voor ieder haartype te koop.

Er is voor ieder haartype een shampoo te koop welke vrij is van gluten. Dus ook als je droog, vet of beschadigd haar hebt, kan je een shampoo kopen welke bij jouw haartype past.  Ook als je op zoek bent naar een shampoo en conditioner die meer volume aan je haar geeft en je haar langer in model houdt, zijn merken als Aubrey Organics en Green Energy Organics een uitstekende keuze.

Shampoo voor zwemmers.

Er is zelfs een shampoo voor zwemmer ontwikkeld die zonder gluten is, Deze shampoo voor zwemmers haalt het chloor uit het haar en zorgt ervoor dat het haar zijn natuurlijke veerkracht en glans weer terug krijgt.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *